Så bygger vi ut fibernätet

19 januari, 2015
Stadsnät - Så bygger vi ut fibernätet - ctl00_cph1_imgMain

Dala Energi Stadsnät bygger all infrastruktur, informerar, marknadsför och fungerar som kundkontakt i allt som rör installation av fiber. 

Det fina med optisk fiber är- utöver överlägsen kapacitet- det gränslösa perspektivet. Vi pratar om trygga, snabba och säkra kommunikationer som skapar möjligheter för människor att bo och arbeta var de vill i en lokal värld, utan begränsningar. Men kan man verkligen få fiber, oavsett var man bor?

Dala Energi vill över tid kunna erbjuda alla en fiberanslutning, oavsett var de bor, till konkurrenskraftiga priser. Installation av fiber hänger mycket ihop vilket intresse som finns. Vi besöker din gata eller ditt område, kontaktar grannar och närboende för att nå det antal som behövs. Ser vi ett tillräckligt stort intresse från din by eller bostadsområde går vi vidare till byggnationsfasen. Då kan vi dra igång byggnationsfasen och ansluta dem som tackat ja.

Vid årsskiftet har Dala Energi Stadsnät bytt namn till Dala Energi Fibernät och vår säljinsats kommer att intensifieras. 

Läs reportaget från Dala Demokraten "En katastrof om nätet försvann" 

Läs mer om beställning och installation av fiber.

 

x
Vad kan vi hjälpa dig med?