DALA ENERGI BYGGER MEST FIBER I DALARNA

27 april, 2017
Stadsnät - DALA ENERGI BYGGER MEST FIBER I DALARNA - ctl00_cph1_imgMain

Med en årlig fördubbling av anslutna fastigheter stärker Dala Energi sin roll som den fibernätägare som bygger mest i hela Dalarna. 

Målsättningen är att så många som möjligt ska ha tillgång till ett framtidssäkert fibernät år 2020.

Förra året var vårt intensivaste år hittills, nu fortsätter vi att bygga ut fibernätet etapp för etapp enligt vår plan. Alla byar finns med, även om inte alla kan få fiber samtidigt. Vi har även sökt bredbandsstöd för ett antal byar och avvaktar besked från Länsstyrelsen. Som en lokal leverantör tar vi ansvar för bygden, med en närhet till support som ingen annan kan erbjuda.

En av våra styrkor är samarbetet med Sveriges största kommunikationsoperatör Zitius. Via tjänsteportalen Zmarket erbjuder vi ett öppet fibernät med ett stort urval av lokala och rikstäckande leverantörer, däribland Telia, samt ett brett utbud av tjänster inom bredband, telefoni, TV och andra digitala tjänster.

Den fortsatt intensiva fiberutbyggnaden är ett led i vår nya vision – tillsammans för bygdens bästa investering – en satsning för att utveckla vår bygd idag, och en investering för kommande generationers behov.

Dala Energi – Lite mer för bygden.

P.S. Är du nyfiken på tjänsterna i vårt fibernät kan du se dem på dalaenergifibernat.zmarket.se

x
Vad kan vi hjälpa dig med?