Webb - Fiber till Dalarna - Dala Energi - ctl00_cph1_f_man-coffee-cup-pen-jpg_exslideimg

FIBERNÄT

Dala Energi Fibernät bygger infrastruktur och gräver ner fiberkabel till aktuella områden i Rättvik, Leksand, Gagnef och Säter.

Ga_till_tjansteportalen3.jpg

Framtiden stavas fiberoptik

fibertradar-banner.jpg

Följ vägen till färdig fiber i ditt område. 
Tidplan för grävning, villaprojektering, fiberblåsning, anslutning. Hitta ditt område här.

Fiberoptik är en obegränsad och överlägsen kommunikationsteknik som skapar möjligheter – och sänker dina kostnader. Vi pratar om prestanda utan begränsningar, som uppgraderar den digitala värld du känner idag och dessutom säkrar de behov som följer dig och ditt boende i framtiden. Du får dessutom en fastighet som ökar i värde.

I en fiberkabel sker dataöverföringen med optiska ljuspulser istället för med elektriska pulser, som i telenätets koppartrådar. Jämfört med bredband via telefonlinjen (t.ex. ADSL), där kvaliteten och hastigheten främst beror på avståndet till telestationen och antalet användare, är fiberoptik mindre känsligt och har i princip en obegränsad överföringskapacitet. 

Med fiberanslutningen kan man förenklat säga att du får en enda väg in för TV, bredband och telefoni. Du kan även få möjlighet till tjänster som t.ex. bevakning, fjärrstyrning, energiövervakning av ditt hem, larm eller vårdtjänster. 
 
 

Följ vägen till färdig fiber i ditt område.
Tidplan för grävning, villaprojektering, fiberblåsning, anslutning.
Hitta ditt område här.

 

 
Erbjudanden från våra tjänsteleverantörer

I samband med att inkoppling sker hos dig som kund så skickas en lista till Zitius (vår KO) som i sin tur informerar tjänsteleverantörerna om att du som kund är klar för att beställa tjänster. De har sedan olika sätt att bearbeta dig som kund ex med besök, utskick, telefon eller annan marknadsföring.  Besök gärna Zmarket eller kontakta oss för mer information. 


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ny leverantör av företagstjänster lanseras på Zmarket 20 juni 2017.

Den 20 juni 2017 lanseras tjänsteleverantören Cygate sina företagstjänster. Cygate erbjuder via Zmarket bl. a. virtuella servrar och molntjänster.

 

Läs mer om tjänsterna på Zmarket
den 20 juni.


x
Vad kan vi hjälpa dig med?