Visste du att vi har ett utökat samarbete med Dalakraft? Det finns att läsa om i nya numret av Synergi.

11 oktober, 2017
Allmänt - Visste du att vi har ett utökat samarbete med Dalakraft? Det finns att läsa om i nya numret av Synergi. - ctl00_cph1_imgMain

Med generösare öppettider ökade även antalet samtal - och nöjda kunder - direkt.

Visste du att vi har ett utökat samarbete med Dalakraft? Det finns att läsa om i nya numret av Synergi.

Svar på alla dina frågor vid första kontakten, det är visionen för den nya och förbättrade kundservicen som lanserades 1 maj. Med generösare öppettider ökade även antalet samtal - och nöjda kunder - direkt.

Vi ser fakturorna för kunder till både Dala Energi och Dalakraft och många blir förvånade och tacksamma när vi löser deras ärenden direkt. I framtiden kommer fakturorna dessutom att slås ihop, utlovar Rita Adolfsen, ansvarig för marknad och försäljning på Dalakraft.

Utöver el levererar Dalakraft även bredband via fiber och berörda kunder får redan idag kostnaden för el och bredband på samma faktura.

Vikten av tillgänglighet och personlig service är viktig. - Hos oss är det människor som svarar, inget tonval för olika kundärenden, säger Rita.

På http://www.dalaenergi.se/kontakt hittar du olika sätt att komma i kontakt med oss, visste du att du förutom att ringa även kan nå oss via mail, chatt eller via våra sociala medier?

Välkommen!

x
Vad kan vi hjälpa dig med?