SYNERGI ett magasin från Dala Energi

17 mars, 2017
Allmänt - Nu är vårt magasin SYNERGI här - ctl00_cph1_imgMain

I februari landade vårt magasin SYNERGI hos våra kunder. Du har väl inte missat det?  

I förra numret skrev vi om den glädjande ketchupeffekten för fiber. Ibland kan det komma mer än det finns plats på tallriken, något vi nu upplever och gör vårt yttersta för att hantera. Vissa projekt har levererats i tid medan andra har tagit för lång tid.

Nu förstärker vi organisationen med en ny projektchef som heter Rebecka Olsson. Vi lyssnar självkritiskt och ödmjukt på de synpunkter som kommit fram under resans gång och strävar efter att alla ska bli nöjda.

På Rättvikstravet träffar vi Kajsa Frick, framgångsrik travtränare och kusk, med en verksamhet som växer starkt. Trava fram till sidan 18 för att läsa mer. På sidan 8 avslöjar vi vad som händer bakom kulisserna i Dalhalla. Vi är glada för att nu kunna knyta arenan till oss som samarbetspartner.

Med el från Dala Energi kan barnen i Nedre Åkerö, Leksand, snöra på sig skridskorna även när det är mörkt. Läs om initiativet på sidan 23. Behöver du ladda batterierna kan du göra det vid den prisade laddstationen i Rättvik. Om du har en elbil vill säga. Vi är glada för utmärkelsen som du kan läsa mer om på sidan 22. Lägg också märke till att Qmarket har bytt namn till Zmarket, på sidan 17. Det finns de som hävdar att en gång är ingen gång – två gånger en vana. En trevlig vana är att ge ut Synergi och vi hoppas att du uppskattar tidningen.

Trevlig läsning!

Här kan du hämta hem Dala Energis magasin SYNERGI

x
Vad kan vi hjälpa dig med?