Entreprenadchef hos Dala Energi

13 juli, 2017
Allmänt - Entreprenadchef  - ctl00_cph1_imgMain

Vill du vara med och forma framtidens energibolag och leverera en kundupplevelse som är lite mer?

Om Dala Energi

Dala Energi´s affärsidé är att erbjuda lösningar inom energi och digital kommunikation som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. Vårt fokus ska ligga på att leverera en kundupplevelse som är lite mer. Vår vision, Tillsammans för bygdens bästa investering, speglar det stora engagemang vi har för våra kunder, medarbetare, aktieägare och vår miljö. Vi omsätter knappt 300 MSEK och har cirka 33 000 kunder. Dala Energi-koncernen har cirka 70 anställda och finns idag med verksamhet i Rättvik, Leksand, Gagnef och Säter.

Ditt uppdrag 

På uppdrag av VD ansvarar du för att effektivt leda utvecklingen och utförandet av bolagets entreprenadverksamhet inom el-respektive fibernät. Genom aktiv omvärldsbevakning förväntas du i samverkan med interna och externa samarbetspartners utveckla tjänster och effektiva arbetsmetoder som stärker vår position. Du ingår i ledningsgruppen och vi förväntar oss en aktiv ledare som bidrar till Dala Energis utveckling ur ett brett perspektiv. Du ansvarar vidare för enhetens verksamhetsplan, budget-, uppföljning och prognosarbete. Enheten består av ett 20 tal medarbetare och till din hjälp har du två arbetschefer. Ditt uppdrag som ledare är att motivera, engagera och kanalisera medarbetarnas drivkrafter på rätt sätt för att skapa en driven organisation som levererar hög kvalité.

Din profil 

Du förväntas agera beslutsmässigt med mod att agera efter egna övertygelser. För att lyckas i rollen behöver du kommunicera tydligt och förmedla trygghet, stabilitet och stringens i vardagen likväl som i utmanande situationer. Du litar på och stödjer dina medarbetare och präglas av ett utvecklande ledarskap. Du har en tydlig värdegrund som styr ditt agerande och har på så vis en förmåga att bli en förebild för våra interna värderingar. 

För att trivas i rollen förväntar vi oss en operativt och strategiskt sinnad ledare med en tydlig motivation för att hjälpa till i det dagliga arbetet. Du uppfattas av andra som hjälpsam och relationsskapande. Med ett tydligt affärssinne förväntas du även driva vår affär i syfte att skapa långsiktig lönsamhet och utveckla nya affärsmöjligheter. Sist men inte minst ser vi att du drivs av möjligheten att skapa samhällsnytta i en ledande position, en person som kämpar för bygdens bästa investering.

Upplysningar 

Placeringsort är Leksand. Resor inom regionen förekommer. 

Sista ansökningsdag är den 10 september. I denna rekrytering samarbetar vi med Sprint. Kontaktperson är Mikael Ek samt Josefine Aufrecht. För mer information och för att skicka in din ansökan, gå in på www.sprint.se.


x
Vad kan vi hjälpa dig med?