Dala Energi söker Elkraftsingenjör

16 maj, 2017
Allmänt - Dala Energi söker Elkraftsingenjör - ctl00_cph1_imgMain

I rollen som elkraftsingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inom avdelningen Drift och underhåll att arbeta med upprättande av nätutvecklingsplaner....Läs mer om tjänsten som Elkraftsingenjör.

Arbetsuppgifter

I rollen som elkraftsingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inom avdelningen Drift och underhåll att arbeta med upprättande av nätutvecklingsplaner, ansvara för programmodulen Analyzer i vårt nätinformationssystem Dp Power, ajourhålla och upprätta selektivplaner, utveckling av kontrollanläggningar, störningsanalyser inklusive elkvalitet och arbete med andra förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom elkraft eller motsvarande erfarenhet från elkrafttekniskt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som driftingenjör och har arbetat i nätinformationssystemet Dp Power. Vi värdesätter också andra kunskaper specifika från vår bransch, t.ex. från arbete med förhandsreglering.

Du uttrycker dig väl i både tal och skift på svenska och behärskar även engelska. B-körkort är ett krav. Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs att arbeta både självständigt, i team och har en hög serviceanda samt brinner för att medverka till utveckling av vår verksamhet. Du har eget driv i dina arbetsuppgifter och har lätt för att se och ta tag i det arbete som behöver göras.

Inom Dala Energi finns teknisk kompetens med utvecklingspotential inom en verksamhet med 100-årig historia. Genom nytänkande och framåtanda där affärsmässighet, miljömedvetenhet och erfarenhet är några av verktygen för att möta framtidens utmaningar, bidrar du till vår strävan att alltid göra lite mer för bygdens utveckling.

Det är av stor vikt att du aktivt vill medverka i utvecklingen av verksamheten främst inom Dala Energi men också i koncernen i stort tillsammans med övriga i organisationen samt att beakta och verka utifrån våra värdeord Stabilitet, Ärlighet, Kundnytta, Engagemang och Respekt och som bildar ledordet SÄKER.

Läs mer och sök tjänsten senast den 5 juni 2017. 

x
Vad kan vi hjälpa dig med?